Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-04-30@10:35:46 GMT

افشای مشخصات جدید گوشی گلکسی A53 سامسونگ

تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۵۲۸۹۵۴

افشای مشخصات جدید گوشی گلکسی A53 سامسونگ

فرارو- مدتی است که برخی از شرکت‌ها اقدام به حذف جک هدفون ۳.۵ میلی متری از بعضی از مدل‌های گوشی هوشمند کرده اند. ظاهرا شرکت سامسونگ قصد دارد همین رویه را در مورد گوشی سامسونگ گلکسی A53 آینده در پیش بگیرد و این محصول را بدون جک هدفون ۳.۵ میلی متری روانه بازار کند.

به گزارش فرارو، گمانه زنی‌ها بر این است که شرکت سامسونگ، گوشی میان رده سامسونگ گلکسی A53 خود را در مارس ۲۰۲۲ عرضه خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با نزدیک شدن به زمان عرضه، جزئیات بیشتری از دستگاه شروع به نمایان شدن می‌کند. آخرین خبر این است که به نظر می‌رسد روند حذف درگاه هدفون سرانجام به مجموعه دستگاه‌های میان رده سامسونگ رسیده است.

این مطلب در توییتر منتشر شده است. منبع خبر یکی از افشاگران مطرح دنیای فناوری، TechInsider است که البته روزنامه‌نگار حوزه فناوری نیز می‌باشد. او در این پست، چندین عکس که در رابطه با مشخصات گلکسی A53 سامسونگ به دست آورده بود را به اشتراک گذاشته است.

از تفاوت‌های عمده این گوشی در مقایسه با نسل قبلی خود، Samsung Galaxy A52 شروع می‌کنیم. داغ‌ترین خبر این است که شرکت سامسونگ، جک ۳.۵ میلی‌متری هدفون را از گلکسی A53 حذف خواهد کرد. می‌دانید که این قابلیت در گلکسی A52 وجود داشت. وظیفه جک ورودی/خروجی صدا به درگاه شارژ USB-C منتقل می‌شود. این اولین باری است که سامسونگ یک گوشی میان‌رده از سری A را بدون جک هدفون عرضه می‌کند. البته چنان که می‌دانید جک هدفون قبلاً از سری گلکسی نوت ۱۰ در پرچمداران سامسونگ وجود نداشت. با این حال، برخلاف آخرین گوشی‌های پرچمدار سامسونگ، گلکسی A53 همچنان اسلات کارت SD را با فضای ذخیره سازی قابل ارتقا تا ۱ ترابایت حفظ کرده است.


تغییر عمده بعدی ظرفیت باتری دستگاه است. سامسونگ گلکسی A53 دارای یک باتری بزرگ ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعتی است که نسبت به باتری ۴۵۰۰ میلی آمپر ساعت سال گذشته ارتقا یافته است. با وجود بزرگ شدن باتری، وزن دستگاه به لطف طراحی پلی کربنات مات خود همچنان سبک است. این گوشی تنها ۱۸۹ گرم وزن دارد.

گوشی سامسونگ گلکسی A53 با پردازنده اگزینوس ۱۲۸۰ که دارای قابلیت اتصال 5G عرضه خواهد شد. این پردازنده عملکرد بهتری نسبت به اسنپدراگون G720 که در گلکسی A52 به کار رفته است، ارائه می‌دهد.

گوشی سامسونگ گلکسی A53 دارای صفحه نمایش تخت ۱۲۰ هرتزی AMOLED FHD+ است که نسبت به نرخ تازه سازی ۹۰ هرتز سال گذشته ارتقا یافته است. این نمایشگر همچنین نسبت تصویر ۲۰:۹ دارد. این دستگاه دارای بلندگو‌های Dolby Atmos برای تجربه چند رسانه‌ای بهتر نیز هست.

گوشی سامسونگ گلکسی A53 همچنان سیستم دوربین چهارگانه را مانند مدل A52 سال گذشته حفظ کرده است. این سیستم شامل سنسور اصلی ۶۴ مگاپیکسلی با قابلیت OIS (لرزش‌گیر اپتیکال تصویر)، لنز ۱۲ مگاپیکسلی فوق عریض، دوربین‌های ۵ مگاپیکسلی ماکرو و لنز عمق ۵ مگاپیکسلی می‌شود. این دستگاه با داشتن رتبه IP67، دستگاهی مقاوم در برابر گرد و غبار و آب محسوب می‌شود. برای این گوشی، برای جلوگیری از ضربه خوردن در هنگام سقوط و خراشیده شدن نمایشگر از محافظ گوریلا گلس ۵ استفاده شده است.

همان طور که رندر‌های فاش شده قبلی نیز تأیید می‌کنند، این دستگاه در رنگ‌های جوان‌پسند عرضه خواهد شد. این رنگ‌ها شامل آبی، نارنجی، سفید و مشکی می‌شود. گفته می‌شود سامسونگ گلکسی A53 پس از معرفی رسمی در مناطقی مانند هند، اروپا و آسیا در دسترس خواهد بود.

منبع: gizmochina

منبع: فرارو

کلیدواژه: گوشی سامسونگ گلکسی A53 جک هدفون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۲۸۹۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کدام مونتاژ گوشی‌های سامسونگ بهتر است؟ (چین، ویتنام یا هند)

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، همان‌طور که می‌دانید در ایران مشتریان بسیار زیادی به‌دنبال خرید گوشی‌های سامسونگ هستند. این برند مدل‌های مختلفی را در بازه‌های قیمتی متفاوت راهی بازار کرده است؛ اما نکته مهمی که دراین‌رابطه وجود دارد، مونتاژ این گوشی‌ها است.

در واقع گوشی‌های سامسونگ در کشورهای مختلفی تولید می‌شوند که این موضوع دلایل مختلف خود را دارد. مونتاژهای چین، ویتنام و هند از رایج‌ترین نمونه‌هایی هستند که در بازار ایران وجود دارند. همراه ما باشید تا در ادامه این مونتاژها را به شما توضیح دهیم.

چرا شرکت سامسونگ محصولات خود را در کشورهای مختلف تولید می‌کند؟

بگذارید در همین ابتدا پاسخ یکی از مهم‌ترین سوالات دررابطه‌با مونتاژهای گوشی سامسونگ را بدهیم. دلیل اینکه شرکت سامسونگ در کشورهای مختلف محصولات خود را تولید می‌کند، تقاضای بسیار زیادی است که برای گوشی‌های آن وجود دارند. در واقع تمامی کشورهای جهان، از اروپا تا آسیا و حتی آمریکا، به‌دنبال خرید محصولات این برند هستند.

به همین دلیل سامسونگ شعب مختلفی برای کارخانه‌های خود در دنیا راه‌اندازی کرده است. کشورهای چین، ویتنام، آلمان، هند، برزیل و اندونزی از مهم‌ترین این کشورها هستند. باید بدانید که تمامی شرکت‌های موجود در این کشورها، تنها وظیفه مونتاژ گوشی‌ها را دارند. تولید قطعات این گوشی تماماً در کره جنوبی یا همان کشور خواستگاه سامسونگ تولید می‌شود.

گوشی سامسونگ ساخت ویتنام

یکی از انواع مونتاژهایی که برای گوشی سامسونگ وجود دارد و شهرت زیادی نیز در بازار ایران دارد، گوشی‌های ساخت ویتنام هستند. در واقع اغلب گوشی‌های این شرکت در ویتنام تولید می‌شوند. دلیل این موضوع پتانسیل بالای ویتنام برای مونتاژ این گوشی و نزدیکی آن به بازارهای آسیایی است.

اگر بخواهیم ارقام دقیق را ارائه دهیم باید بگوییم که در یک سال این کشور حدود ۱۲۰ میلیون گوشی تولید می‌کند. اکثر نمونه‌های موجود در اروپا و آمریکا از ویتنام وارد شده‌اند. هزینه تولید در این کشور پایین بوده و ازنظر نرم‌افزاری تفاوتی با مدل‌های دیگر ندارد.

گوشی‌های سامسونگ ساخته شده در هند

کشور دیگری که وظیفه تولید محصولات شرکت سامسونگ را دارد، کشور هند است. هند نیز پتانسیل بالایی برای تولید گوشی‌های هوشمند داشته و می‌تواند با هزینه بسیار پایین حدود ۱۲۰ میلیون گوشی را در سال تولید کند. اکثر مدل‌های تولیدشده در این کشور برای کشورهای غرب آسیا، اروپا و آفریقا صادر می‌شوند.

شرکت سامسونگ با تأسیس کارخانه خود در هند، هزینه صادر کردن آن‌ها به کشورهای آسیایی را کاهش داده و حتی قیمت محصولات خود در هند را نیز کاهش داده است. باید گفت که مدل‌های تولیدشده در هند نیز ازنظر نرم‌افزاری محدودیت یا تفاوتی نخواهند داشت.

گوشی‌های سامسونگ ساخت چین

کشور دیگری که سامسونگ در آن شعبه داشته و محصولات خود را مونتاژ می‌کند، کشور چین است. چین یکی از قدرتمندترین کشورها ازنظر اقتصاد بوده و دلیل آن نیز نیروی کار فراوان است. هزینه تولید محصولات سامسونگ در کشور چین بسیار پایین بوده و دلیل آن هم فراوانی نیروی کار است.

اما باید به این نکته اشاره کرد که هزینه تولید محصولات سامسونگ در چین کمی از ویتنام بیشتر است. به همین دلیل ممکن است قیمت محصولات تولیدشده در ویتنام ارزان‌تر از مدل‌های چینی باشد. اما ازنظر کیفیت قطعه یا نرم‌افزار تفاوتی میان این مدل‌ها وجود ندارد. در برخی از ریجن‌های تولیدشده در چین، امکانات گوشی مخصوص برای همین کشور بوده و نمی‌توان در کشور ایران از آن استفاده کرد.

آیا گوشی سامسونگ در کره جنوبی نیز ساخته می‌شود؟

سوالی که بسیاری از کاربران دررابطه‌با مونتاژ محصولات سامسونگ پرسیده‌اند این است که آیا این گوشی‌ها در کشور کره جنوبی نیز تولید می‌شوند یا خیر؟ بسیاری از افراد بر این باورند که حجم عظیمی از تولید محصولات سامسونگ در کره جنوبی انجام می‌شود؛ اما هرگز این‌گونه نبوده و تنها ۱۰ درصد از محصولات این شرکت در کره تولید می‌شوند.

در واقع دلیل این موضوع تأمین بازار داخلی کره است. سامسونگ در کره جنوبی قرار گرفته و قطعات تمامی گوشی‌های خود را در همین کشور تولید می‌کند؛ اما مونتاژهای تولید شده در همین کشور بسیار کم بوده و فقط برای تأمین نیازهای کره جنوبی انجام می‌گیرد.

نحوه اطلاع از کشور ساخت گوشی

حال که به‌طور کامل با انواع مونتاژهای گوشی سامسونگ آشنایی پیدا کردیم، بهتر است نحوه فهمیدن کشور تولیدکننده گوشی را نیز پیدا کنیم. این‌گونه است که ارزش خرید و قیمت گوشی برای شما مشخص می‌شود. برای این کار باید سراغ رقم هفتم و هشتم کد IMEI گوشی خود بروید. رقم‌های زیر اطلاعات خاصی را به ما می‌دهند:

۰۵ یا ۵۰: تولید بزریل، آمریکا یا فنلاند ۰۸ یا ۸۰: آلمان یا چین ۰۱، ۱۰، ۷۰ و ۹۱: امارات یا هند ۰۳ یا ۳۰: چین یا کره جنوبی ۰۴ یا ۴۰: چین یا بریتانیا ۸۱: چین ۷۱: مالزی ۱۸: سنگاپور ۱۱: چین یا هند ۰۹: هند ۶۷: آمریکا ۴۱ و ۴۴: بریتانیا ۰۰: کارخانه اصلی کره جنوبی ۱۳: آذربایجان ۰۷ یا ۲۰: آلمان ۷۰ و ۹۱: فنلاند ۰۶ یا ۶۰: هنگ کنگ، چین، مکزیک یا فرانسه کدام مونتاژ سامسونگ برای خرید بهتر است؟

شاید این موضوع نیز برای شما سوال باشد که کدام یک از مونتاژهای گوشی سامسونگ برای خرید بهتر است؟ باید گفت که شرکت سامسونگ بر تمامی این مونتاژها نظارت داشته و از قطعات اصلی استفاده می‌کند. به همین دلیل تفاوتی در کیفیت و مونتاژ آن‌ها وجود ندارد. تنها به اندازه کمی قیمت آن‌ها متفاوت بوده و دلیل آن هم تفاوت اقتصاد و مالیات کشورهای مبدا است.

خرید انواع مونتاژ گوشی سامسونگ

اگر به‌دنبال خرید گوشی سامسونگ در مدل‌های مختلف و مونتاژهای گوناگون هستید، می‌توانید به فروشگاه اینترنتی دیجی‌کالا مراجعه کنید. دیجی‌کالا انواع مونتاژهای این گوشی را در اختیار شما قرار داده و اطلاعات دقیق دررابطه‌با شرایط ساخت آن را نیز توضیح داده است.

جمع‌بندی

سامسونگ یکی از بهترین شرکت‌های تولیدکننده گوشی‌های هوشمند است. این شرکت محصولات گوناگونی داشته و به‌دلیل تقاضای بسیار زیادی که در بازار دارد، شرکت‌های گوناگونی را در دنیا راه‌اندازی کرده است. این شرکت‌ها در هند، ویتنام، چین و حتی اروپا نیز وجود دارند.

وجود کارخانه‌های مختلف برای تولید این گوشی موجب شده تا مونتاژهای متفاوتی از آن در بازار وجود داشته باشد. مونتاژهای هند، چین و ویتنام مونتاژهای رایجی هستند که در ایران نیز وجود دارند. تفاوتی میان این مدل‌ها وجود نداشته و فقط کمی قیمت آن‌ها باهم فرق دارد. تمامی این مدل‌ها را می‌توانید از دیجی‌کالا بخرید.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

کد خبر 6090018

دیگر خبرها

  • قیمت گوشی سامسونگ، شیائومی و آیفون ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳/ آیفون ۱۳ چند؟
  • قیمت گوشی s۲۳ ultra + مشخصات و مقایسه با آیفون ۱۵ پرومکس امروز ( ۱۱ اردیبهشت)
  • گوشی های محبوب میان رده سامسونگ در بازار ایران
  • قیمت گوشی سامسونگ s۲۴ ultra (۱۰ اردیبهشت) + مشخصات، دوربین گوشی Samsung Galaxy S۲۴ Ultra
  • قیمت گوشی s۲۳ ultra + مشخصات و مقایسه با آیفون ۱۵ پرومکس امروز ( ۱۰ اردیبهشت)
  • قیمت گوشی سامسونگ a۵۴ امروز (۹ اردیبهشت) + مشخصات و دوربین galaxy a۵۴ Samsung
  • سنجش قند خون با گلکسی واچ 7
  • بهترین گوشی زیر ۱۰ میلیون؛ جنگ ردمی نوت 13 و A25
  • سری جدید گلکسی واچ قندخون را اندازه می‌گیرد
  • کدام مونتاژ گوشی‌های سامسونگ بهتر است؟ (چین، ویتنام یا هند)